Čudesan razvoj događaja: engleski nebeski dvojac

Čudesan razvoj događaja: engleski nebeski dvojac

U sastavu engleske reprezentacije dvije su zvijezde poput bogova: jedan je vezni prvak Bellingham u dresu Real Madrida, a drugi je supernapadač Harry Kay u dresu Bayern Munchena. Kada su obukli bijele dresove na Svjetskom prvenstvu u Engleskoj 2024., postali su najherojskiji ratnici na engleskom nogometnom terenu.

Bellingham, 21-godišnji talentirani vezni igrač, prešao je u Real Madrid iz Borussije Dortmund za transfer od 180 milijuna eura. U svojoj prvoj sezoni s Real Madridom, Bellingham je pomogao momčadi osvojiti dvostruku titulu u La Ligi i Ligi prvaka svojim izvanrednim učinkom. Svojom je snagom dokazao da je u potpunosti vrijedan vrtoglave naknade za transfer.

U međuvremenu, 31-godišnji Harry Kane također blista u Bayern Münchenu. Bayern je potpisao ugovor s engleskim napadačem iz Tottenham Hotspura za nevjerojatnih 100 milijuna eura. Kane je osvojio Zlatnu kopačku Europe s 36 ligaških golova u svojoj prvoj sezoni u Bayernu. Međutim, izvanredni napadač nikada nije osvojio nijedan trofej tijekom 12 godina u Tottenhamu. Iako je više puta propustio prvenstvo Bundeslige u Bayernu, to je nedvojbeno omogućilo Kaneu da pronađe nove izazove i motivaciju u novom klubu.

Počeo je zastor Europskog prvenstva 2024. godine u Njemačkoj, a engleska reprezentacija u utakmici u utakmici nizala je dobre rezultate. Međutim, uz punu podršku igrača kao što su Bellingham i Harry Kane, rezultati Engleske u grupnoj fazi nisu bili zadovoljavajući. Tek u četvrtfinalu protiv Slovačke Engleska je došla na svoje. Bellinghamov udarac iznad glave i Kaneov udarac glavom pomogli su Engleskoj da porazi Slovačku i plasira se u četvrtfinale Europskog kupa.

Ova pobjeda ponovno je rasplamsala želju engleskih navijača za naslovom Europskog kupa. Iako je Engleska mnogo puta sudjelovala na Europskom kupu i ima mnogo izvrsnih nogometaša, nikada nije osvojila prvenstvo. Ovaj put Engleska je izvanrednom igrom pomela četvrtfinale. Reprezentaciju Engleske u polufinalu čeka izazov reprezentacije Švicarske. Možemo li nastaviti preokretati plimu i stvarati čuda za Englesku? Ovo je pitanje u glavama svih navijača i njihovo najgorljivije očekivanje.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)