Juventus je zainteresiran za 24-godišnjeg braniča Arsenala Chiviola

Juventus je zainteresiran za 24-godišnjeg braniča Arsenala Chiviola

Prema pisanju “Corriere dello Sport”, novi trener Juventusa Thiago Motta vrlo je optimističan po pitanju Arsenalova lijevog beka Kiviola i nada se da bi momčad ovog ljeta mogla potpisati s mladim poljskim braničem. U isto vrijeme, AC Milan također je pokazao veliko zanimanje za Chiviol, a očekuje se da će ovog ljeta biti žestoka bitka za transfere.

Chiviolov ugovor s Arsenalom ističe tek 2028. Prošle sezone je za Arsenal igrao 30 puta, zabio je 1 gol i 3 asistencije. Njegov izvanredan učinak i stabilna obrambena sposobnost privukli su pozornost mnogih bogatih klubova. Trenutačna vrijednost Chiviolova transfera je oko 30 milijuna eura.

Juventus se aktivno obnavlja nakon manje od idealne sezone. Nakon što je trener Thiago Motta preuzeo dužnost, krenuo je u izgradnju konkurentnije momčadi. Juventusov je prioritet dovođenje mladih i potencijalnih igrača, a dolazak Chiviola ulijevat će svježinu u obranu momčadi.

AC Milan također ima veliki interes za Chiviol. Milan je pokazao dobre rezultate u posljednjih nekoliko sezona i nadaju se da će ostati konkurentni dovođenjem mladih i perspektivnih igrača. Chiviolova svestranost i dosljednost na leđima čine ga idealnom metom za Milan.

Za Arsenal, Chiviol je važan član budućnosti momčadi. Unatoč rastućem interesu na tržištu transfera, Arsenal možda ne žuri s otpuštanjem mladog braniča. Trener Arsenala Mikel Arteta polaže velike nade u budućnost Chiviola. On se nada da će Chiviol moći nastaviti rasti u momčadi i postati obrambeni stup momčadi u nadolazećim godinama.

Nagađanja o Chiviolovoj budućnosti nastavit će se kako se približava ljetni prijelazni rok. Interes Juventusa i AC Milana nedvojbeno je povećao neizvjesnost ovog transfernog rata. Bez obzira koju momčad Chiviol na kraju izabere, njegova je budućnost puna nada i izazova. Za mladog poljskog braniča svaki korak naprijed bit će važna prekretnica u karijeri.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)