Morata ozlijeđen! Španjolska će procijeniti kapetanovu situaciju u finalu

Morata ozlijeđen! Španjolska će procijeniti kapetanovu situaciju u finalu

Nakon što je Španjolska pobijedila Francusku u polufinalu Europskog kupa 2024., kapetan Morata se slučajno ozlijedio u slavlju nakon utakmice. Moratina ozljeda dirnula je srca španjolskih navijača, a španjolski tim će procijeniti njegovo stanje u srijedu kako bi utvrdio može li sudjelovati u nedjeljnom finalu.

Nakon što su svladali Francusku 2-1, španjolski igrači su slavili pobjedu kada se zaštitar poskliznuo i udario Moratinu u desnu nogu. Morata se od bolova uhvatio za nogu, a na slikama s lica mjesta vidjelo se da je imao neku nelagodu u koljenu.

Ozljeda je izazvala zabrinutost među španjolskim navijačima, ali glavni trener Luis Enrique rekao je nakon utakmice da ne misli da će to utjecati na Moratino sudjelovanje u nedjeljnom finalu. Enrique je na press konferenciji nakon utakmice rekao: “Što se tiče Alvara, pričekat ćemo do sutra da napravimo procjenu. Mislimo da nije ništa ozbiljno. Bila je to nesreća koja se dogodila tijekom slavlja. Mislimo da će biti dobro.”

Morata je glavni napadač španjolske momčadi. Iako ga se često propituje, u reprezentaciji je uvijek imao važnu ulogu. Nastupio je u svim utakmicama ovog Europskog kupa, a zabio je i gol u prvoj utakmici skupine protiv Hrvatske.

Ako se Morata uspije na vrijeme oporaviti, startat će u finalu protiv pobjednika Engleske ili Nizozemske. Drugo polufinale održat će se u srijedu navečer u Dortmundu.

Moratina ozljeda dirnula je u živce španjolsku momčad i navijače. Liječničko osoblje španjolske momčadi procijenit će ga u srijedu kako bi utvrdili težinu ozljede i može li nastupiti u finalu.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)