Mourinho je zainteresiran za tursku Superligu, a Lukaku ga spremno prati!

Mourinho je zainteresiran za tursku Superligu, a Lukaku ga spremno prati!

Kao jedan od najpoznatijih svjetskih trenera, Mourinho je još uvijek vrlo popularan na trenerskom tržištu. Unatoč tome što je otpušten iz Rome, on je i dalje vrlo tražen. U ovogodišnjem Europskom kupu turska momčad pokazala se dobro, što je također dalo nove prilike turskom nogometnom tržištu. Već sada je izvjesno da će Mourinho trenirati turskog superligaša Fenerbahcea.

Kada je novi dužnosnik stupio na dužnost, Mourinho je prvo krenuo u reorganizaciju momčadi, a uvođenje novih igrača postalo mu je glavni prioritet. Zapravo, Mourinho je dobio obvezu transfera od 60 milijuna eura od vrha kluba. Može se reći da nema manjka novca na lokalnom tržištu i tržištu. Stoga se Mourinho okomio na svog favorita Lukakua.

Lukaku je radio s Mourinhom dok je bio u Manchester Unitedu i Romi, a njih su se dvojica savršeno razumjeli, što je bio jedan od razloga zašto ga je Mourinho izabrao. Iako je Lukaku dobro igrao u Serie A, suočio se sa sudbinom da ostane na klupi Chelseaja zbog godina. Kupiti nogometni dresovi Kao bivšem MVP-u Serie A, šteta mu je ispasti u drugi rang Premier lige. Međutim, turska Super liga pruža mu savršenu pozornicu da zadrži svoje samopouzdanje i pokaže svoju snagu.

Mourinho je pružio maslinovu grančicu Lukakuu, a Lukaku je također bio prilično razuman i bio je voljan preuzeti inicijativu da prepolovi svoju plaću kako bi osigurao da se može uspješno pridružiti Fenerbahčeu i ponovno se pridružiti Mourinhu.

S moćnom kombinacijom Mourinha i Lukakua, zajedno s Fenerbahceovom jakom obranom i veznim redom, gotovo je predvidljivo da će Fenerbahce ostati na vrhu turske Super lige. Ova kombinacija ne samo da čini Fenerbahce još moćnijim u turskoj Superligi, već i tjera navijače da se vesele novoj sezoni.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)