Enzo Fernandez je hrabar igrač

Enzo Fernandez je hrabar igrač

Enzo Fernandez izazvao je kontroverzu nakon osvajanja Copa Americe načinom na koji je slavio, nenamjerno povrijedivši svoje suigrače pjevajući od veselja. Mnogi su navijači mislili da će ga Chelsea posuditi, no on je praktičnim djelima dokazao da će ostati u momčadi. Enzo Fernandez se ne boji izazova mijenjanja dresovi za nogomet i njegov je duh dovoljno jak da se suoči sa svim poteškoćama.

Iako je ponašanje Enza Fernandeza izazvalo kontroverze, Chelsea ga nikada nije javno kaznio, au medijima se mnogo spekuliralo. Francuska reprezentacija i navijači nezadovoljni su otkako je Argentina prošle godine osvojila Svjetsko prvenstvo. Enzovo ponašanje dodatno je razljutilo neke ekstremne navijače, a vrijeđali su ga i francuski navijači. Nakon što je shvatio ozbiljnost situacije, Enzo je preuzeo inicijativu da prizna svoje nedjelo. Iako se aktivno ispričavao nakon prošlomjesečne pobjede, neki navijači mu to još uvijek nisu oprostili. Kao jedan od Messijevih sljedbenika, Enzo je od svog idola naučio kako se mirno nositi s problemima. Ne boji se kazni Chelseaja i spreman je prihvatiti kritike iz kluba. Naime, Chelsea ga nije strogo kaznio i vratio se u momčad na pripreme za novu sezonu.

Chelsea ne planira posuditi Enza Fernandeza. On je igrač za kojeg je momčad potrošila puno novaca da ga potpiše i koji je dobio visokoplaćeni ugovor. Klub ga se neće lako odreći. Uz to, Enzo je internacionalni prvak i starter reprezentacije i kluba. Da je bio zamjena za osnovnu plaću u momčadi, možda bi se odavno oprostio od dres Chelsea. Ali Enzo Fernandez bio je hrabar igrač i njegova iskrena isprika donijela mu je oprost od njegovih suigrača.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)