Davis želi imitirati Mbappea i pridružiti se Real Madridu bez vize nakon isteka

Davis želi imitirati Mbappea i pridružiti se Real Madridu bez vize nakon isteka

Igrač Bayern Münchena Davis želi imitirati Mbappea i planira se pridružiti Real Madridu kao slobodan igrač nakon što mu istekne ugovor sljedećeg ljeta.

Prošle je sezone u bijelom dres Bayern nastupio 42 puta za Bayern, zabio 3 gola i upisao 6 asistencija, te se dobro pokazao. No, kako ugovor ulazi u posljednju godinu, Bayern i Davis nikako da se dogovore oko produljenja ugovora.

Za Davisa je prelazak u Real Madrid nedvojbeno atraktivna opcija. Kao jedan od najuspješnijih klubova na svijetu, Real Madrid ne samo da pruža platformu i resurse na najvišoj razini, već mu također pomaže da postigne više u svojoj karijeri. dresovi za nogomet Osim toga, stil La Lige mogao bi biti prikladniji za Davisove tehničke karakteristike, omogućujući mu da dobro nastupa na višoj razini natjecanja.

No, Real Madrid se suočava i s određenim rizicima. Iako će izuzeće od vize uštedjeti troškove transfera, jednom kada Davis postane slobodan agent, njegove će plaće i naknada za potpis vjerojatno značajno porasti. Zajedno s konkurencijom iz drugih klubova, Real Madrid još uvijek treba preuzeti inicijativu u pregovorima prije nego što konačno mogu nabaviti ovog vrhunskog braniča. Kako se tržište transfera nastavlja mijenjati, Davisov sljedeći izbor postat će u središtu pozornosti cijelog europskog nogometa. Bez obzira na konačni ishod, karijera kanadskog talenta nedvojbeno će doseći nove vrhunce.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)