Real Madrid je pobijedio Atalantu 2-0 i osvojio Europski superkup

Real Madrid je pobijedio Atalantu 2-0 i osvojio Europski superkup

Real Madrid je pobijedio talijansku moćnu Atalantu 2-0 u finalu Europskog Superkupa u Helsinkiju i uspješno osvojio prvi trofej prvaka Europskog Superkupa ove sezone. Ovo prvenstvo ne samo da demonstrira snagu i nasljeđe Real Madrida kao europskog diva, već i daje snažan poticaj nadolazećoj novoj sezoni za Mbappea, koji nosi broj 9 dres Real Madrid, da se pridruži Realu. Madrid.

Pobjeda Real Madrida u Europskom superkupu nije samo peti put u povijesti momčadi da su osvojili tu čast, već je to i uzbudljiva pobjeda. Cilj momčadi za novu sezonu nedvojbeno je natjecati se za više naslova prvaka, a ova pobjeda je nedvojbeno dobar početak za njihovo novosezonsko putovanje. Kupiti nogometni dresovi Real Madrid je ovom utakmicom pokazao da je i dalje vodeći klub u Europi i još uvijek može mirno kontrolirati situaciju kada se susreće s jakim protivnicima.

S osvajanjem europskog Superkupa, Real Madrid se dobro pripremio za nadolazeće utakmice La Lige i Lige prvaka. Glavni trener i igrači rekli su u intervjuima nakon utakmice da ova pobjeda ulijeva više samopouzdanja u momčad i da će nastaviti marljivo raditi za počasti u novoj sezoni.

Uglavnom, ova pobjeda od 2-0 nije samo pobjeda u utakmici, već i nagrada za dugogodišnji trud momčadi. Slavna povijest Real Madrida u europskoj areni se nastavlja, a ovo prvenstvo u Europskom superkupu nesumnjivo će im dodati još slavnih poglavlja.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)