Arsenal je pobijedio Wolvese 2-0 za dobar početak

Arsenal je pobijedio Wolvese 2-0 za dobar početak

Sezona Premier lige 2024.-2025. službeno je započela U prvom kolu Arsenal je kod kuće svladao Wolvese s 2-0 i dobro krenuo u novu sezonu. Arsenalu, koji se želi natjecati za naslov prvaka, ova pobjeda ne samo da donosi tri boda, već i ulijeva samopouzdanje u novu sezonu. Noseći Arsenal dres s brojem 8, kapetan Odegaard započeo je utakmicu i odigrao cijelu utakmicu te je nastupio vrlo uzbuđeno.

U ovoj utakmici mnogi su se igrači Arsenala dobro pokazali. Središnji veznjak Odegaard ne samo da je stvorio mnogo prilika za momčad, već je igrao i važnu ulogu u kontroli terena. Napadač Jesus nastavio je s dobrom formom u predsezoni i postigao ključni prvi pogodak. Šaka je pokazao snažnu prodornost po krilu i prekrasnim golom zapečatio pobjedu.

Ovom pobjedom Arsenal je dobro krenuo u novu sezonu. Kao momčad s jasnim ciljevima, Arsenal se nada da će u novoj sezoni dodatno poboljšati svoju konkurentnost i nastojati postići bolje rezultate u Premier ligi. dresovi za nogomet Momčad je ojačala svoje potpise i dubinu postave, a uz postupno sazrijevanje Artetinog taktičkog sustava, očekuje se da će Arsenal postati jedan od kandidata za naslov prvaka ove sezone.

Međutim, sezona je tek počela i Arsenal još uvijek mora održati stabilan učinak u sljedećim utakmicama, posebno pokazati veću konkurentnost u susretu s jakim momčadima. Momčad mora nastaviti ostati ujedinjena i igrati u skladu sa svojim ukupnim snagama kako bi ostala nepobjediva u dugoj sezoni.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)