Real Madrid je svladao Valladolid 3-0, Mbappe još uvijek nije zabio

Real Madrid je svladao Valladolid 3-0, Mbappe još uvijek nije zabio

Real Madrid upisao je prvu pobjedu u novoj sezoni La Lige s ugodnih 3:0 nad Valladolidom na svom terenu. Federico Valverde poveo je i izbio iz mrtve točke, a zatim su zamjene Dias i Enderrick postigli po jedan gol i zapečatili pobjedu momčadi. Međutim, dugo iščekivano ljetno pojačanje Kylian Mbappe nije zabio u dvije uzastopne utakmice, ostavljajući neke navijače malo razočaranima. Unatoč tome, glavni trener Carlo Ancelotti i dalje je uvjeren u Mbappeovu izvedbu i čvrsto vjeruje da je njegov cilj samo pitanje vremena.

U ovoj utakmici, Mbappeova izvedba bila je izvanredna, iako nije uspio postići gol, njegova brza kretnja i kretanje izvan lopte stvorili su mnogo ofenzivnih prilika za momčad. dresovi za nogomet Obrana Valladolida je dobro funkcionirala, uspješno ograničavajući Mbappeove prodore i pokušaje šuta. U drugom poluvremenu Mbappe je imao dobru priliku za udarac iz blizine, ali ju je uspješno obranio vratar Valladolida Karl Hein. Ancelotti nije zabrinut zbog Mbappeove gol-suše. Vjeruje da će kako sezona bude odmicala, Mbappe će uskoro pronaći svoje šuterske kopačke i pružiti više podrške momčadi u ofenzivi.

Početak Real Madrid dres nije bio tako gladak kao što se očekivalo, te su u prvom kolu remizirali s Mallorcom 1-1. Ancelotti je iznio veće zahtjeve za izvedbu momčadi i naglasio važnost fizičke spremnosti i upravljanja stanjem, posebno kada se fizički napori igrača pojačaju po vrućem vremenu. Sljedeće, Real Madrid će otputovati u Las Palmas kako bi nastavio svoju obranu naslova. Obožavatelji jedva čekaju vidjeti Mbappea kako će prekinuti svoju rezultatsku sušu što je prije moguće i dati više golova momčadi, a Ancelottijevo povjerenje u njega također tjera ljude da vjeruju da Mbappeov vrhunac dolazi uskoro.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)