NBA slobodno tržište se otvara, Warriorsi, Lakersi mogu slobodno birati

NBA slobodno tržište se otvara, Warriorsi, Lakersi mogu slobodno birati

Kako počinje NBA slobodna agencija, mnogi slobodni igrači pregovaraju sa svojim timovima, kao i s drugim timovima. Nedavno je Klay Thompson iz Warriorsa objavio da je potpisao trogodišnji ugovor s Mavericksima vrijedan 50 milijuna dolara. Oprostit će se od Golden State Warriorsa i otići igrati za Dallas Maverickse. Slava dinastije Warriorsa postupno blijedi, a sada su u momčadi ostali samo Stephen Curry i Draymond Green.

Još jedan tradicionalni velikan, Lakersi, također doživljava promjene. Ove godine, LeBron James postaje slobodan igrač u Lakersima. Otkako je 2018. prešao u Lakerse, James je vodio tim koji je osvojio NBA prvenstvo u sezoni 2019-20. Nedavno je objavljeno da će LeBron obnoviti svoj ugovor s Lakersima na dvije godine, s ukupnom vrijednošću ugovora od 104 milijuna dolara. Veteran, koji je igrao 21 sezonu, nastavlja dominirati terenom svojim izvanrednim vještinama. Vrijedi spomenuti da je na nedavnom NBA draftu najstariji sin LeBrona Jamesa Bronny izabran od strane Lakersa kao 55. izbor u drugoj rundi.

U posljednje dvije godine rezultati Warriorsa i Lakersa bili su nezadovoljavajući. U sezoni 2023./24. Celticsi su osvojili 18. prvenstvo u momčadskoj povijesti. U sezoni 2022./23. Nuggetsi su se probili i osvojili prvo prvenstvo u momčadskoj povijesti. Samo jedna momčad može doći do vrha NBA prvenstva svake godine. Koja će momčad u ovogodišnjoj NBA ligi postati ultimativni prvak? pričekajmo i vidimo.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)