Snaga Chrisa Jonesa jedan je od velikih čimbenika uspjeha Kansas City Chiefsa.

Snaga Chrisa Jonesa jedan je od velikih čimbenika uspjeha Kansas City Chiefsa.

Iza svakog dobro plaćenog igrača stoji rezultat njegovog mukotrpnog rada. Slavni obrambeni igrač Chris Jones upravo je proslavio svoj 30. rođendan. Izuzetno je uzbuđen što će nastaviti nositi svoj omiljeni dres Kansas City Chiefsa i raditi ono što voli. Nakon što su Chiefsi napravili brojne kompromise, Chris Jones je nastavio nositi dres s brojem 95 kako je želio, što je ujedno bio i rezultat koji je najviše želio. Chris Jones postigao je izvanredna postignuća otkako se pridružio NFL-u, a njegova je karijera predodređena da bude izvanredno putovanje.

U svojoj debitantskoj sezoni s Kansas City Chiefsima, Chris Jones je izabran u All-Rookie Team i više puta je proglašen obrambenim igračem mjeseca i tjedna. Tijekom svoje karijere, Chris Jones je pet puta izabran u Pro Bowl, dva puta u All-Pro First Team i tri puta u Second Team. Zajedničkim naporima igrača Chiefsa Chris Jones pomogao je timu da osvoji tri naslova Super Bowla. Chris Jones odigrao je ključnu ulogu u finalu prošle sezone i momčad ima puno povjerenje u njegove sposobnosti.

Iako je Chris Jones izazvao neke neugodnosti tijekom procesa produljenja ugovora, uvijek je ostao pri svojim uvjerenjima i bio je predan pomoći momčadi u postizanju najboljih rezultata. Možda je odanost i ustrajnost Chrisa Jonesa prema Kansas City Chiefsima ono što mu je donijelo produljenje ugovora s maksimalnom franšizom. Upornost i vodstvo Chrisa Jonesa nedvojbeno su jedan od velikih čimbenika uspjeha Kansas City Chiefsa. Ne samo da je pokazao izvanredne osobne sposobnosti i talente u igri, već je dao i veliki doprinos momčadi. Svaki tim pridaje veliku važnost igračevim sposobnostima i samo održavanjem apsolutne snage igrači mogu ostati u timu.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)