Vladimir Tarasenko osvojio je prvenstvo Stanley kupa u različitim timovima unutar pet godina

Vladimir Tarasenko osvojio je prvenstvo Stanley kupa u različitim timovima unutar pet godina

Nakon završetka rasporeda NHL-a, doći će do vrhunca zamjena i obnova ugovora. Sudeći prema prošlosezonskom učinku, svaka momčad ima novi plan, a pitanje ostaju li igrači ili odlaze postalo je najkritičnije. Određeni igrači uvijek imaju svoju prvenstvenu sreću, a posredno postaju i smisao pojedinih momčadi. Nakon što je Vladimir Tarasenko odlučio nositi dres Florida Panthersa 2024. godine, momčad je ove sezone osvojila prvenstvo Stanley Cupa.

Nakon što je Vladimir Tarasenko postao neograničeni slobodni agent, pozvan je da se vrati u Detroit Red Wingse što je prije moguće. Izvedba Vladimira Tarasenka je solidna. Nije neki posebno istaknuti igrač, ali je osvojio dva prvenstva u posljednjih pet godina. Vladimir Tarasenko dao je 6 golova i 8 asistencija u 19 utakmica za Florida Pantherse, a zatim je dao 5 golova i 4 asistencije u 24 utakmice u timskoj utakmici za prvenstvo. Florida Panthersi odlučili su ne obnoviti ugovor s Vladimirom Tarasenkom, umjesto toga dopustili su mu da ode kao slobodna agencija.

Tijekom protekle dvije godine snaga Detroit Red Wingsa je porasla, a tim se također veseli sljedećem slavnom razdoblju. Vladimir Tarasenko ima sreću koju obični ljudi nemaju, pa može postići drugačije rezultate kada nosi dres Detroit Red Wingsa. Detroit Red Wings potpisao je dvogodišnji ugovor s Vladimirom Tarasenkom s prosječnom godišnjom vrijednošću od 4,75 milijuna američkih dolara, nadajući se da može pomoći timu u postizanju boljih rezultata. Detroit Red Wingsi napravili su mnoge prilagodbe za novu sezonu, a Vladimir Tarasenko također je bio vrlo sretan što je ponovno krenuo u ovako perspektivnu momčad.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)