Portugalska kohezija je problem

Portugalska kohezija je problem

Pojavile su se četiri najbolje momčadi na Europskom kupu 2024., ali među njima nije portugalska nogometna reprezentacija. Nogometna reprezentacija Portugala poražena je u četvrtfinalu od nogometne reprezentacije Francuske. Jedanaesterci su bolna točka mnogih reprezentacija. Mbappe je bio miran kada je ponovno vidio Cristiana Ronalda. Primijetio je nogometni dres s brojem 7 svog idola.

Iako je Ronaldo Mbappeov idol u karijeri, on ne može imati dres s brojem 7 u Real Madridu. Mnogi navijači vjeruju da su pogreške Joaa Felixa u sustavu penala ključne i da su postale problem za eliminaciju portugalske nogometne reprezentacije. Međutim, bilo koji portugalski nogometni reprezentativac koji je u završnici jedanaesteraca imat će dva ishoda: uspjeh ili neuspjeh. Od početka Europskog prvenstva 2024. do danas francuska nogometna reprezentacija nije imala tako dobre rezultate kao na Svjetskom prvenstvu. Ovogodišnje stanje francuske nogometne reprezentacije nije oduševilo navijače, već ih je ispunilo sumnjama i nezadovoljstvom. Veliki je problem atmosfera u portugalskoj nogometnoj reprezentaciji, a reprezentacija još uvijek ne pokazuje jaku koheziju. Svaki početni igrač ima svoje ideje i ne daje sve od sebe da reprezentacija surađuje s Ronaldom.

Kapetanska traka Cristiana Ronalda ima mali učinak, a njegovo vodstvo nema utjecaja na portugalsku nogometnu reprezentaciju. S izuzetkom Pepea koji i dalje podržava Ronaldovu odluku, njih je premalo da bi činili razliku u jedanaestorici. Ronaldo nije plakao nakon utakmice. Ovo je možda posljednji put da se kapetanska traka pojavljuje na njegovom portugalskom dresu. Cristiano Ronaldo i portugalska nogometna reprezentacija oprostili su se od Europskog kupa 2024. godine, a nebrojeni navijači mogu samo poželjeti zbogom svom idolu.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)