Real Madrid službeno održava debitantsku ceremoniju za Mbappea

Real Madrid službeno održava debitantsku ceremoniju za Mbappea

Nakon završetka raznih nogometnih liga, Real Madrid održao je debitantsku ceremoniju za Mbappea. Mbappe je službeno obukao dres Real Madrida i pojavio se na stadionu Bernabeu, pobravši topao pljesak i ovacije navijača. Ova ceremonija ne samo da je privukla pozornost nebrojenih navijača, već je i označila da je Mbappe službeno postao član obitelji Real Madrida. Ovaj potpis je privukao veliku pozornost, a vjeruje se da će Mbappeovo pridruživanje donijeti novu vitalnost i nadu Real Madridu. Mbappe je naslijedio nogometni duh dresa s brojem 9, a svestranije će se razvijati u Real Madridu.

Iako se Mbappe ovoga puta nije dobro pokazao u Europskom kupu, njegova je snaga ipak dostojna očekivanja Real Madrida. Mbappe je zbog ozljede zabio samo jedan jedanaesterac na ovom Europskom prvenstvu. Mbappe je započeo s novim planom karijere, zbog čega navijači također očekuju snagu Real Madrida u novoj sezoni.

Mbappeovo pridruživanje koincidira s razdobljem obnove Real Madrida. Posljednjih godina, odlaskom Ronalda i postupnim gašenjem veterana, Real Madrid traži nove čelnike. Mbappeov dolazak dolazi u pravo vrijeme. Ne samo da može pružiti snažnu podršku u napadu, već može igrati i odlučujuću ulogu u ključnim utakmicama. U nadolazećim sezonama Mbappe će postati lijep prizor na stadionu Bernabeu i ispisati novo poglavlje u slavnoj povijesti Real Madrida.

portskibloghrm.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)